POLITICI V ROLI RÁDOBY JESTŘÁBŮ, ALIAS KLAUNI

Jeden z mých nadřízených mě učil, že mám vždycky po lidech chtít nemožné, abych dosáhl potřebného. I když jsem si ho neobyčejně vážil, s touto zásadou jsem nesouhlasil. Nemožné odborník nikdy nepožaduje, a to nejméně ze dvou důvodů. Aby sám sebe nezesměšňovala a především proto, že chtít nemožné je demotivační. Skutečný odborně zdatný vedoucí podle mě má vždycky chtít o něco víc, než je potřebné, aby dosáhl alespoň nutného. Tak jsem si to také ve své praxi interpretoval. Často si na tuto zásadu vzpomínám, když si čtu jestřábí skřeky dvou úředníčků, kteří jsou v praxi jakýmisi tajemníky vlivných nadstátních institucí. Jedná se o Generálního tajemníka NATO Jense Stoltenberga a Vysokého představitele Evropské Unie pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku Josepa Borrella. Oba se vyjadřují jako nejzatvrzelejší válkychtivci, inspirátoři těch nejzvrhlejších válečných nápadů, a konkrétně plédují pro neustálou eskalaci konfliktu na Ukrajině, až se obyčejný člověk nad tím pozastavuje a klade i otázku: Proč?!! Protože mohou. Oni totiž nic nerozhodují. Kdyby museli rozhodovat, ihned by opustili svou roli zdivočelých klaunů. Chtějí nemožné, aby dosáhli alespoň nezbytného. Jedinou jejich skutečnou rozhodovací mocí totiž je svolávat nejvyšší orgány daných institucí, tam jim předložit svůj „proválečně skřek“ a … Jsou z obliga. Splnili svou povinnost, jenže obvykle žádnou skutečnou eskalaci neprosadí přes onu sešlost konzervativních a skutečně odpovědných politiků. Je to jako s Medveděvem. Také vykřikuje to, co by emotivní vůdce udělal, aby pak Putin s rozvahou mohl vykonat to nejnutnější. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen.

OBROVSKÁ VĚTŠINA LIDÍ BEZ MOCI A VLIVU BY NEMĚLA NIKDY ZAPOMENOUT, ŽE…

…29. srpna 1949 Sovětský svaz uskutečnili svou první úspěšnou zkoušku letecké atomové bomby ve tvaru kapky s označením RDS-1 o síle 22 kilotun TNT. Až tam někde začíná konec hegemonie nejen USA, Západu a politického systému liberální demokracie. Netrvalo tedy ani sto let, kdy se už hraje o reálný konec všech tří. Snad se to už tentokrát podaří. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen.

METAMORFÓZA EU

Původně to byl svazek samostatných států, které se dohodly, že budou prosazovat společné zájmy, zdůrazňuji, jen ty zájmy, potřeby a plány, které jsou společné všem a ne jenom některým státům, či dokonce jen funkcionářům EK, tak jako je tomu již víc jak deset let. Do EU, jaká se vytvořila pod diktátem USA, přesněji jeho globalistického Deep State, náš stát původně nevstupoval. Současně vytvořený moloch zavánějící mršinou, má v čele zpanštělé lokaje celosvětových financiérů a plní, dokonce s velkým podílem vlastní iniciativy veškeré zrůdnosti této největší světové mafie od neustálého válčení přes vše různé ideologie „zeleného údělu“, transhumanismu, LGBT, multikukltury, a zvrhlosti typu barevných revolucí, až po totalitní praktiky odpovídající době války, včetně fyzické likvidace odpůrců. Vznikající rádoby celosvětová vrchnost je fakticky fašistickou diktaturou, která přes zmutovanou EU ovládá celý kontinent. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen.

KROKODÝLÍ SLZY

Přiznávám, že mě už nebaví pořád číst o tom Foltýnovi jako o vrchním cenzorovi a vůbec už nechápu, proč se v Evropě rojí tolik bojovníků za svobodu slova v opozici vůči chování USA, EU, NATO a jednotlivých vlád zemí největší globální mafie, žurnalisticky označované za „kolektivní Západ“. Zásahy mocných do toku informací jsou přece úplně logické a z jejich hlediska správné. Oni totiž jsou ve válce, v té zvláštní válce s Ruskem, do které se snaží zatáhnout i veškeré občanstvo, ba obyvatelstvo zmírajícího Západu. Za každé války je naprosto samozřejmé, že šíření názorů odporujících vládě, nadtož názorů nepřítele jsou vlasrtizradou a ohodnocované nejvyššími tresty, až po ty hrdelní. Takže každý ten zuřivý bojovník proti cenzuře, jakési totalitarizaci, či ohrožování svobody projevu by měl v prvé, ba jediné řadě bojovat za mír, zásadně se projevovat protiválečně a podobně. Všichni, kdo fandí Ukrajině, nenávidí Rusko a satanizují Putina, při čemž žvaní o rostoucí totalitě jsou podle mého myšlení pitomci, nebo pokrytci, nebo lidé, kteří vlastně neví co se nyní fakticky děje. Tak by měli raději mlčet. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen“.

DVA CITÁTY

Cyril Svoboda o USA: „Nikdo snad nemůže pochybovat o tom, že USA jsou teroristickým státem“. Podle mého přesvědčení tak exministr zahraničí rozšířil řady českých sviní, jak takové lidi ohodnotil „antegenerál“ Foltýn.

Joseph Caudillo: „Amerika 50 let bojovala proti SSSR a skončila jako jeho buzerantská a mentálně retardovaná verze“. Tak přesnou definici současného Deep State USA jsem ještě nečetl. Bravo. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen“.

ZOUFALSTVÍ HŇUPA

Lipavský prý se nechal slyšet, že pokud Ukrajina bude poražena, tak na to Česko finančně i jinak doplatí. Z plna hrdla lže. Skutečnost je taková, že v případě vítězství Rusů on a jemu podobní, tedy z ČR, generálrozvědčík Pavel, obrýlený tupohlav Fiala a třeba i Černochová skončí před mezinárodním soudem. A já bych vřele doporučoval, aby se ten soud konal v zemi, která nezrušila trest smrti. Howgh. Vlastně nedomluvil, protože pořád platí že: „Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen“.

JEŠTĚ K TOMU KURSKU.

Od posledních vyjádření vládců Západu už není pochyb o tom, že útok na území Ruska není dítkem Ukronacistů, leč nezpochybnitelně vojsk NATO. Západ opět zvýšil sázku. Putin totiž několikrát opakoval, že vstup vojsk Západu na území Ruska se rovná užití jaderných zbraní ze strany Ruska. Jelikož Západ chce donutit Rusko k prvnímu použití jaderného arzenálu, tak se rozhodl opustit prakticky již prohranou frontu v Doněcku a založit novu, přímo na území Ruska v regionech Belgorod, Brjansk a Kursk, aby se Rusko už nemohlo vytáčet z nutnosti užití konečného řešení. Leč Putin se zatím přece jenom nenechal vyprovokovat a útok na Kursk prohlásil za akt terorismu a ne války. Zdůvodňoval to realitou, kdy vojska útočníků zabíjejí civilisty a neohrožují vojenské a strategické objekty, včetně jaderné elektrárny v Kursku. Jenže to Západu nevyhovuje a tak raději otevřeně přiznává, že jde skutečně o záměrné napadení Ruska, které bylo utajovaně připravováno veliteli NATO řídícími vojska Ukrů a velkého počtu žoldáckých odborníků ovládajících moderní zbraňové systémy, leč údajněbez konzultace s politickými vůdci. Prostě už víc jak trapný blábol. Rusko se nyní jenom těžko bude vyrovnávat s tím, že Západ přiznává oficiální přepadení území Ruska. Takže co teď?!! Jak vydržet do voleb v USA a neztratit příliš tvář Ruský gosudare!?? Jedinou alternativou asi je donutit k použití jaderných zbraní Izrael, si myslím. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen.

TO NEMŮŽE BÝT NÁHODA

Předpokládám, že je jenom málo z dlouhodobě sledujících politiku, kdo by neuznával za pravdivé tvrzení, že současný prezident USA je nejtrapnějším zjevem ze všech jeho předchůdců. O jeho viceprezidentce se to dá tvrdit rovněž. Pro mě začíná být zajímavé, že v tutéž dobu „řediteluje“ EU madam jejíž charakter odpovídá českému čtení jejího příjmení a její schopnosti korespondují Bidenovým. Není už pro mě náhodou, že v téže době se na postech premiérů Británie, kdysi „Velké“ objevují figurky stále horší a horší kvality. Je pak už skoro zákonité, že Německo má v čele totální nulu navíc v pozici víc jak poslušného lokaje USA. No a Francie má v čele fanfaróna hrajícího si na Napoleona, zatím co je to ubohoučký „nemužský“, který od puberty má za milenku ženskou starší, než je jeho matka, obrazně řečeno. S takovou plejádou vůdců to Západ nemůže vyhrát, i kdyby proti němu na druhé straně barikády nestála taková esa, jaká tam v současnosti jsou. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen.

POZNÁMEČKA O BRICS

Vůbec si nevzpomínám, že bych tady někdy psal o BRICS. Ale je to možné, protože od počátku jeho existence s činností této instituce mezinárodních vazeb sympatizuji. Až na jednu výjimku a tou je měnová politika. V té oblasti tento spolek „mladých holek“ se na můj vkus chová příliš přízemně, socdemokraticky, což na ty nosaté globalisty absolutně neplatí. Na onu financérskou sebranku se musí po bolševicky, po leninsky. Vladimír Iljič totiž příliš dobře věděl, proč jako první znárodnil čili zestátnil banky a hned následně zahraniční obchod. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen.

„A ČO TERAZ“?!!

Kurské dobrodružství jak se zdá nenaplní ani jeden strategický, nadtož taktický cíl ve válce NATO s Ruskem. Rusové nezpanikařili a nepřesunuli své síly z jihovýchodu Ukrajiny na obranu Kurska, a dalších dvou regionů. Občané Ruska dále věří svému politickému vedení a velení své armády a navíc s ještě větší semknutostí pomáhají napadeným obyvatelům. Nepovedlo se získat nějaké významné území, které by mohlo být nabídnuto výměnou za Ruské územní zisky. V žádném případě se nezdařilo získat jakoukoliv možnost dotlačit Rusko k vyjednávání o klidu zbraní podle podmínek NATO. Naopak, a to je nejdůležitější, Rusko jasně vyhlásilo, že od této chvíle s nikým už jednat nebude. A v poslední řadě se ukazuje, že i PR válka pro nemyslící konzumenty Západu se nevydařila. Takže. Jak to tak vidím, tak fanatikům Západu zbývá asi už jediná možnost, vyprovokovat Rusko k použití jaderných zbraní, aby ho svět odsoudil. Pokud vůbec ukronáckové mají do toho co mluvit, tak se mohou ještě více snažit zatáhnout NATO do přímé války s Ruskem, což by bylo pro Evropu konečným rozsudkem. A podle mého usuzování právě o to hrají USA jestřábové v jeho Deep State. Takže si nikdo nedělejme naději, že vyhnáním NATO-Ukrů z Ruska něco skončí. Ani náhodou, si tak myslím. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen.