JAK VZNIKLA TŘETÍ SVĚTOVÁ VÁLKA

Až opravdu dojde ke třetí světové válce, tak se už lidstvo nikdy nedoví, jak vlastně vznikla. Tady je možnost. V lokální válce, jakou je kupříkladu ta v Sýrii, bojuje dlouhodobě  doslova nepřehledné množství skupin, reprezentujících širokou škálu zájmů. Hlavní slovo tam ale mají dvě velmoci, disponující dostatečným množstvím jaderných zbraní, na zničení nejen jedné planety. Určité nevládní organizaci je tajnými službami USA podstrčena chemická výzbroj, kterou tato, údajně charitativní instituce, předá povstalcům proti Asádovi, po celou dobu konfliktu vydržovanými Západem. Rádoby světovládci z USA začnou světovou veřejnost zpracovávat propagandou o tom, že armáda Sýrie chystá „další“ (i když u těch předešlých nebylo prokázáno, kdo je provedl) chemický útok na svém území. „Twitterující“ prezident se do PR, či přesněji zmíněné informační války zapojí tím, že oznámí veřejnosti, že USArmy velmi masivně zaútočí na Asadovi věrnou armádu, pokud dojde k chemickému útoku. Při čemž cudně pomlčí, že je mu vlastně úplně jedno, kdo chemický incident provede. „Koalice poslušných“, jmenovitě kdysi Velká Británie, Francie, ale už i zmerkelovatělé Německo se ke křiku přidává a vyhrožuje, že Sýrii potrestá za použití chemických zbraní. Až potud je už scénář ku dnešnímu dni  splněný. Teď už jenom aby se našel někdo, kdo chlor odpálí, mohou to být nakonec i ony samotné, údajně humanitární „bílé přilby“, aby útok začal. Rusko na jeho masivitu zareagovalo a „Donald Velkohubý“ to k neskonalé radosti jeho odpůrců spustil. Provedl to, co si oni vždycky přáli. Zahájil konečnou fázi lidského bytí na této planetě, v blahé naději, že to „vyvolení“, tedy superbohatci přežijí. Jenže oni se, tak jako všichni ostatní o tom už nedověděli.

ANTIBABIŠOVCI A ANTIZEMANOVCI NEJEN ORGANIZOVANĚ, ALE I ZA ÚPLATU

V tomto týdnu navštívil předseda vlády ČR Berlín. Dostalo se mu všech státnických poct podle protokolu. Nádavkem mu tam několik česky hulákajících spílalo. Prozradil to web Forum24.cz , sám sebe označující za šiřitele svobodných informací. Nečtu ten Šafrův cancák, svobodně šířených lží, financovaný miliardářem Františkem Savovem, který musel uprchnout z ČR a údajně věnoval do rozjezdu jmenovaného webu deset milionů českých. Ten internetový zplozenec pánů Š+S má totiž jedinou funkci. Šířit nenávist k současné vládě a především k jejímu premiérovi a prezidentskému patronovi. I když mu nevěřím ani jednu větu, přece jsem zaznamenal na jiných webech v úvodu tohoto textu zmiňovanou informaci z Berlína. Všechna média, která trpí duševní poruchou nazývanou „Antibabiš a antizeman“, se neustále dušují, že aktivisté napadající na veřejnosti Babiše a Zemana nejsou organizovaní. To už je tak profláknutá lež, že jí může věřit jenom ten, kdo zároveň věří, že v kapitalismu někdo dělá něco zadarmo. Ano. Ta mafie hulákačů je nejen dobře organizovaná, dokonce myslím zvenčí našeho státu, ale také z toho zdroje placená. Tipnul bych si na CIA, či Britskou MI5. Těžko mne někdo přesvědčí, že nějací mladíci pojedou od nás do Berlína za své peníze, aby si tam zahulákali na Babiše!!

CO SLEDUJÍ SPOUŠTĚČI MIGRACE

Dlouho jsem přemýšlel a hledal mezi informacemi, proč ta masivní migrace do Evropy, prozatím nejvyspělejšího teritoria světa, proč její podpora od určitých politických kruhů a jaký je skutečný a především konečný cíl celého procesu. Hlavní hybatelé světa, ať již je to pro někoho globální prediktor, či pro jiné plánovači civilizace, pro mne pak korporátní financiéři, mají určitě s migrací nějaký cíl. Je poněkud primitivní a řekl bych dokonce veskrze perverzní, hovořit o míšení ras. Připomíná mi to poněkud scestné představy sledovatelů mezirasové pornografie, než reálný smysl přesunu Afričanů mezi Evropanky. Podle mého soudu jde o přípravu omluvitelné genocidy. Světovládci provozují nahánění Arabů a především Afričanů do Evropy proto, aby pomalu, leč jistě v tomto lidnatém, technicky vyspělém a kulturně ojediněle nejrozvinutějším teritoriu planety, tedy ve většině jeho příslušníků vypěstovali nenávist k vetřelcům. A následně pak vyprovokují kolosální, nebývale rozsáhlou likvidaci nejen vetřelců, ale i soukmenovců v jejich domovině. Veřejnost Evropy, dosud tak citlivá na „lidská práva“, bude pod tlakem své nenávisti a zlých zkušeností přinejmenším mlčet ke genocidě „zbytné“ populace naší planety. A jsem jist, že bude nemálo dobrovolníků, kteří se do procesu likvidace zapojí. Vždyť globální světovládci již dávno vědí, že je nás na Zeměkouli nadbytek a nějaké ty nové zdroje, především energetické, jsou naprostou iluzí. Solární a větrná energie netvoří v současnosti ani 5 procent vyráběné energie – například. Takže co s tím?!!