O TAK ZVANÝCH OLYMPIJSKÝCH HRÁCH

Od dětských let jsem považoval olympijské hry za největší svátek sportu. Ovšem jen do dobynež v nich začala dominovat politika, konkrétně byly demonstrativně bojkotovány. Což je už víc jak čtyřicet let. Konkrétně Moskva 1980. První politický protest vyjádřený neúčastí sice proběhl už v roce 1956, ale ten jsem fakticky ani nezaznamenal. Měl jsem jiné starosti, než sledovat všechny nuance světové politiky, takže neúčast Egypta, Libanonu a Iráku v australském Melbournu jsem ani nepostřehl. Z napsaného plyne, že jsem neviděl už mnohokrát ani zahajovací ceremoniál, tedy ani ten z minulého týdne v Paříži. Ovšem na síti jsem se o něm dověděl tolik úděsností, že se přece jenom k tomu problému vyjádřím. Už dávno jsem přesvědčen, že zahájení OH nemá být jakousi show. MOV přece jasně definoval celý ceremoniál a všechno ostatní je v mých očích pouze prezentace národní pýchy. A letos dokonce jakési psychodrama jednoho duševně postiženého tvůrce, který si tou tragikomedií léčí svůj mindrák, předvádí své nemocné ego a zakomplexované libido. To opravdu na největší svátek sportu nepatří. Být členem MOV, navrhl bych zákaz všech „produkcí“ na zahájení her, takže by měl vystačit jen průvod sportovců jako jejich prezentace a pak MOVem předepsaný ceremoniál. A ani o chlup víc. Tečka. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen.

NEJVÝSTIŽNĚJŠÍ TITULEK DNEŠNÍHO TISKU

USA je impériem lži a Západ je impériem dekadence. Komentář netřeba. Komentář je ale zapotřebí k celé dnešní produkce e-magazinu https://t.me/s/cz24news . V jednom článku píší o Íránu, ale titulek hovoří o Irsku. V druhém pak o Mali a titulek tvrdí, že jde o Malajsii. To už nejsou chyby, to je důkaz nevzdělanosti. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen.

VYTVOŘENÍ MONOPOLU NA VLÁDNUTÍ

Po zániku SSSR se začal na Západě z bývalého, pro občana přívětivého demokratického kapitalismu, vytvářet nový společensko-politický režim. Jeho základním znakem je, že z předešlých soupeřících systémů převzal to negativní z obou. V oblasti politiky tak dospěl až do stavu monopolizace vládnutí. Více o tom na webu https://casopisargument.cz/58495 , který tímto doporučuji k přečtení. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen.

KDO TO VŮBEC JE TEN AFROAMERIČAN?

Nevím, kdo vymyslel pro Araby pojem Afroasiat, zda nějaký křížovkář, jazykovědec, či jiný chytrolín. Ovšem celkem jsem srozuměn, že za taková etnika jsou považování Arabové. Ovšem naprosto nechápu pojem Afroameričan. Copak Egypťan, Berber, či Maročan jsou Afroameričané?! V té souvislosti považuji za jediný srozumitelný pojem slovo Negr, a žádné jiné. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen.

NEJODPORNĚJŠÍ STÁTNÍK TOHOTO STOLETÍ – ZATÍM

Pokud by se někdo snažil vést žebříček nejodpudivějších státníků Západu za toto století, tak by podle mého soudu jasně vedl Boris Johnson. Hekatomby mrtvol Ukrajinců jsou toho nejsilnějším důkazem, ale nikoliv jediným. Podraz vůči Tereze Mayové, jednom z nejslušnějších premiérů Británie s celým tím divadlem kolem brexitu je příkladem dalším. A ta drzá obluda se opět pomalu snaží převrátit kabát a dokonce začíná veřejně hovořit o míru na Ukrajině. Míru který skoro před třemi lety znemožnil, svině. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen.

TAK, A MŮŽE TO KONEČNĚ ZAČÍT. VŠE UŽ JE PŘIPRAVENO.

     ČLR, KLDR a Írán veřejně prohlásily, že v případě konfliktu se vojensky postaví na stranu Ruska. Tyto země nesporně tvoří na současné planetě nejsilnější vojenské uskupení. Takže silácké bušení do hrudí gaučových válečníků NATO na nedávném jubilejním potlachu dostalo až příliš jasnou odpověď. Takže… Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen.

VZPOMÍNKA NA JEDEN HNUS

Po tak zvané druhé světové válce se do ČS dostával s humanitární pomocí podivný prášek, který po rozpuštění ve vodě vytvořil světle fialový šumivý nápoj nevalné chuti. Ten dostal od lidu pojmenování „fialový hnus“. Ovšem nebyl zase tak příšerný a už vůbec ne odpudivý, jako je vládnutí viceprezidenta Ukrajiny Petra Fialy. Takže si myslím, že když už, tak říkejme „Fialovský hnus“ a ne fialový hnus, protože tím ten dávný prášek příliš urážíme. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen.

VLÁDYCHTIVCI

Nejnebezpečnější vrstvou v každé společnosti jsou vládychtivci. Lidé toužící po moci, po nadvládě. V současném stavu planetizace člověka je pak absolutně nejnebezpečnější vrstvou sociální vrstva vládychtivých oligarchů, kteří na své vládnutí mají dostatečné prostředky. Nebudu to příliš rozvádět, ale tvrdím, že každý obyvatel této planety musí příslušníky této vrstvy, ať už jde o Gatese, Schwaba, Sorose a mnohé další, především pak rodinné klany Rockefellerů, Rothschildů a jejich kolegů, považovat za svého osobního nepřítele. Pro přežití lidstva je naprosto bezpodmínečné všechny tyto antilidské bestie pozabíjet. Tečka. Buďto popravit za jejich trestné činy, nebo v rámci všesvětové revoluce zlikvidovat. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen.

ORBÁN

Bránit, ba dokonce zakazovat komukoliv aktivitu v prosazování míru je v mých očích nejtěžším zločinem proti lidskosti. V současném stavu věci dokonce daleko přesahujícím holocaust. Kdo s tímto názorem nesouhlasí, buď je zrovna takový zločinec, nebo klientem blázince. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen.

VIVAT KELLER

Dneska mě přesvědčil, že je opravdovým znalcem dějin politiky a nejen výborným sociologem. Kdopak by si ještě dneska vzpomněl na teorii konvergence, jejímž vrcholným plodem bylo takové zmírňování napětí v době studené války, které by nakonec sblížilo oba systémy natolik, že by mohly nejen vedle sebe existovat, ale dokonce kooperovat, až snad do úplného prolnutí. Tato naivní idea zahájená už v polovině padesátých let, vrcholící na začátku sedmdesátých let minulého století samozřejmě neprokázala svou životnost. Keller ovšem na ni nezapomněl a dneska na webu https://casopisargument.cz/58295 ji zironizoval, cituji: „Podle teorie konvergence z 60. let 20. století mělo v budoucnu dojít k propojení vitálních prvků kapitalismu a socialismu. Protagonisté teorie konvergence měli málo fantazie. Ani ve snu je nenapadlo, že pád protivníka povede vítěze k tomu, aby zkombinoval nejodpudivější prvky obou systémů.“ Konec citace. Vřele doporučuji přečíst si celý jeho logicky strukturovaný text. Ostatně soudím, že sionistický Izrael musí být zničen.