DVA DRUHY PARAZITŮ

Na rádoby světovém, leč až příliš provinčním, filmovém festivalu v Karlových Varech, v letošním roce opět řádili paraziti. Tentokrát nejen taxikáři, kteří podle těch pražských šponují ceny na desetinásobek normálu, ale i restaurace. Známý kuchař Polreich se nad tím rozčiloval a označoval jejich chování nepěknými slovy. Hlavně pak proto, že šlo o monopolní spolčení, protože ony nehorázné ceny měly všechny podniky, takže nešlo najít levnější. Jen pro představu některé ceny publikoval. Polévka se nedala pořídit pod pětistovku. Ty méně běžné, jako třeba rybí, šly těsně pod tisíc. Přílohy z brambor pod tři stovky se nesehnaly. O jídlech škoda mluvit. K tomu jedna režisérka pouze dodala, že pizza stále pět set a při tom šlo o tu zmrazenou ze supermarketu. Osobně mně ale přimělo k tomuto textu teprve vyjádření exkomunistického herce Bart(r)ošky, známého toxikomana a nyní ředitele celého toho kočovného tyátru. Polreichovu kritiku komentoval slovy, cituji: „Kdo málo pracuje a nemá na to, ať tam nechodí…..!“  Konec citace. Tito grázlové, zvyklí už za komunismus na rozežraný životní styl, kteří ve skutečnosti nikdy nepracovali, mají jako obvykle drzost hovořit o práci. Tragikomické na tom je, že ale svého koníčka považují za práci. Vůbec nejhnusnější na nich pak je, že kupříkladu odměn sedm milionů za výkon funkce ředitele MFF považují za spravedlivou. Pro mne z toho plyne jednoznačný závěr. Budoucí revoluce by je měla fyzicky likvidovat, neboť tento typ parazitů je daleko horší, než zmínění taxikáři, či hostinští. Ti jenom využívají situací, které jim připravují oni superparazité, typu překouřeného Georga. Už se nedivím, že ČEZ zrušil sponzoring Karlovarským rozežrancům.

UVAŽUJE TAKTO JENOM TRUMP, NEBO VĚTŠINA AMERIČANŮ?!!

Prezident USA poskytl po setkání s Putinem ještě v Helsinkách rozhovor jedné z amerických TV. V něm mimo jiné řekl, cituji: „…ve druhé světové válce ztratilo Rusko padesát milionů lidí a pomohlo nám vyhrát válku“. Konec citace. To není neznalost historie, to je zablokování mozku pýchou ze světovlády. Sovětský svaz totiž nepomohl Americe vyhrát válku. On si vyhrál svou válku  Německem a pro úplnost řekněme, že dokonce pomohl USA vyhrát její válku s Japonskem. Tolik totiž vypovídají fakta. V jiné části rozhovoru Trump zase říká, cituji: „…o úžasné velikosti Číny. Podívejte se na rozsah věcí, kterých v poměrně krátkém čase dosáhli. Je to částečně způsobeno i špatným vedením Spojených států, nechali jsme je toho dosáhnout“. Takže podle zvrácené logiky Amíků ta Čína je tak nyní mocná mimo jiné i proto, že jí to USA nepžerkazily. Zase z toho žvástu čiší jen a jenom zvrhlé myšlení světovládce, který zapomněl zabránit Číně v jejím rozvoji. Když jsem četl tyto pomatenosti, neviděl jsem za nimi obličej Trumpa, ale jakýsi dav Američanů spokojených se sebou samotnými. Trump je doslova zrcadlem většiny Američanů nezajímajících se o zbytek světa, který neslouží jejich zájmům. To není izolacionismus, to je pohrdání světem, z něhož zákonitě plynou všechny akty agresí proti světu, který Americe neposluhuje. Pro Amíky svět tady je proto a jenom proto, aby rozmnožoval jejich bohatství a posluhoval jejich moci. Tak myslí naprostá většina Američanů, bez rozdílu věku, vzdělání a myslím že i barvy pleti.

ODPOUŠTĚT, TO JE ATRIBUT BOŽSKÝ

Právě jsem dočetl souhrnný text o válce ve Vietnamu. Američané v té válce provedli největší útok chemickými zbraněmi v dějinách lidstva. Dioxinem s žurnalistickým názvem Agent Orange, protože byl z fabriky dovážen v oranžových barelech, infikovali 10 procent Jižního Vietnamu, paradoxně té části země, za jejíž vládu bojovali. Tehdy jejich „geblsiáda“, tvrdila, že není lidem nebezpečný. Prý jenom pálí džungli, aby se neměli partyzáni ze severu kam schovávat. Byla to typicky naprosto nesmyslná taktika USArmy, která pouze zajistila firmě Monsanto obrovská zisky za výrobu 80ti milionů litrů jedu. Partyzánům totiž neuškodili, protože ti z napadených oblastí jednoduše odešli. Zatím co rolníci zůstali a byli nezvratně děsivým způsobem postiženi. Otrava dioxinem totiž, cituji: „U člověka vyvolává metabolické poruchy, onkologická onemocnění, ničí imunitní systém, přivádí ke stavu takzvaného chemického AIDS. Katastroficky ovlivňuje dědičnost“. Konec citace. Celé dvě generace postižených pak plodili děti zmutované doslova do neživotných zrůd, pokud nezemřely při porodu, či brzy po něm.  Na tři miliony Vietnamců bylo otráveno. Jestli to není genocida, pak nevím, co jí je. Dodneška mezinárodní instituce, samozřejmě pod kuratelou bělochů, onu taktiku USA ani neodsoudilo, nadtož aby ji pojmenovaly odpovídajícím termínem a soudně vyřešily. I když veteráni USArmy dostávali odškodnění. A ta darebácká firma nyní vyrábí semena plodin GMO, zase tedy bohatne ze zločinu proti lidskosti. Proč to všechno píši? Dovoluji si v prvé řadě konstatovat, že USArmy jako jediná na světě použila jadernou zbraň. Jak je vidět, jediná na světě také užila chemické zbraně v tak obrovském rozsahu. Což znamená, že je to instituce, jež spáchala ty nejhroznější zločiny v dějinách lidstva. Za druhé tím si dovoluji tvrdit, že tyto zzrůdnosti mocným USA nesmí jen tak projít. Tvrdím již skoro půl století, že bílé rase západní provenience všechny ty zhovadilosti páchané na zbytku světa půl tisíciletí, nesmí nýt promlčeny. Myslím, že by se zase nic tak děsného nestalo, kdyby fakticky následující půl tisíciletí byla v područí zbytku světa. Odpouštět, to je totiž vlastnost spíše božská. Lidé se ale mají dočkat spravedlnosti. I když ti skuteční viníci nikdy potrestáni nebudou. Kainovo znamení by příslušníci zmíněné části bílé rasy, jsou povinni nosit a basta. A jsem toho názoru, že by se o to měli především postarat ti příslušníci bílé rasy, kteří fakticky byli ovládáni oním zločineckým Západem rovněž. Západu nepřísluší, aby kázal o lidských právech. Nemá nárok o nich ani pípnout. Západ se totiž jako lidská civilizace prakticky půl tisíciletí nechoval. A teď, když má za to nést odpovědnost, tak žvaní cosi o lidských právech. Okolní svět by se k němu měl chovat tak, jak se on choval celá ta staletí k němu. Neměl by je fakticky považovat za bytosti sobě rovné, ne-li dokonce vůbec za lidi, čili za tvory, kteří mají nárok na jakási lidská práva.