ZÁSADNÍ POZNÁMKA K SOUČASNÉ VÁLCE.

Titulek tohoto textu není správný. Týká se totiž prakticky všech válek. Jen u té současné je to, především pro Evropany mnohem viditelnější. Na Ukrajině se rozhořela horká fáze bitky Rusů s Ukrajinci, protože si nedokázali mírovou cestou vyřešit problém, který vznikl při divokém rozpouštění Sovětského svazu. Rusko, jako to dělala, dělá a bude ještě dlouho dělat každá mocnost, se rozhodlo problém vyřešit silou. Jsem toho mínění, že nikdo z diváků, se do jejich sporu neměl míchat. Jenže animozita Ukrajinců vůči Rusku je dlouhodobě v Západním okruhu lidské civilizace pěstována. Jejím záměrem a jediným cílem je získat obrovské přírodní bohatství Ruska, na které podle nejednoho zástupce „Říše západu“ nemá Rusko vlastně vůbec nárok. Po rozpadu SSSR ucítil Západ další obrovskou šanci k provedení loupeže, po které prahnul po staletí a dělal proto všechno představitelné, aby Ukrajinu vyprovokoval k absolutnímu nepřátelství vůči Moskalům. Což se mu skvěle povedlo. Holt, kdo je připraven, není překvapen. A tak se v současnosti na Ukrajině už nebojuje o necelých deset či patnáct procent jejího území, leč o nerostné bohatství Ruska.

Takže je to jako u každé války, kterou lidstvo kdy vyprodukovalo. Válčí se o bohatství. A zase je to jako vždycky, že o ně neválčí ti, kdo ho ve své nenasytnosti chtějí, ale ženou do zabíjení své lokaje. Aby toho dosáhli, musí si pro svou chamtivost vymyslet nějakou ušlechtilou standartu, alias bojový prapor jako je víra v nejvyššího boha, svoboda, demokracie, či jiná pseudohodnota, čti podvod na myšlení prostého lidu. Řekněme si to už konečně jasně. Všechny současné války se vedou pod falešnou vlajkou. Protože je „potřebují“ tak zvané vládnoucí elity, čti usurpátoři moci ze své chorobné nenažranosti. Nikdy nebyly zahájeny v nějakém ušlechtilém zájmu všech, nebo alespoň většiny obyvatel útočníka. Až si jednou prostý lid uvědomí, že vždycky, ale opravdu v každém případě se nechává zabíjet pro zájmy, prospěch, a především moc bohatých, až superbohatých, snad války konečně přestanou. Jenže cesta k tomu poznání bude ještě dlouhá. Chtivé elity mají dost prostředků, aby neustále své občany obelhávaly.

Globalizující se svět ovšem dává novou naději. Ten až na kost totiž odhaluje celý problém válek. Celé národy, ba dokonce jejich skupiny vidí, že války se nevedou v jejich zájmu. Že to jejich rukama se maličká menšina nejbohatších snaží získat ještě větší bohatství a díky němu pak nadvládu nad jinými. V případě USA jde dokonce o nadvládu nad všemi. Rusové už to asi pochopili, a tak jako celek přecházejí na stranu tradičně chudých zemí světa. Dostali se totiž díky své původní agresi do situace, kdy bojují o holou existenci čili vedou obranou válku a pro ni platí jiná tradice než pro války agresivní. Pokud všichni tvrdí, že na Ukrajině válčí USA proti Rusku rukama Ukrajinců, tak platí, že nejpozději od rozpadu SSSR válčí globální mocichtiví superbohatci proti Východu a Jihu světa Americkými rukama. Takže je na Američanech samotných, aby to konečně pochopili a zničili toho, kdo je takto tyranizuje už prakticky víc jak století, konkrétně od vzniku Sovětského svazu.

Příspěvek byl publikován v rubrice Blog a jeho autorem je standa. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *