ODMLČENÍ

Přiznávám se, že mne poněkud přestalo bavit psát, čili prakticky bezvýznamně v současné situaci projevovat své přesvědčení. Události na Ukrajině mne totiž s konečnou platností přesvědčily, že nesmiřitelnost třídního boje se nejen nesnížila, ale rozrostla se do skutečně globálních rozměrů. Pokud nemám šanci do těchto událostí aktivně zasáhnout, pak jenom komentovat aktuality je v mých očích bezvýznamné až směšné. A nenapadá mne bohužel nic, čím bych mohl být platnější té části lidstva, na jejíž straně stojím.

Příspěvek byl publikován v rubrice Blog a jeho autorem je standa. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

4 komentáře u „ODMLČENÍ

  1. Vítejte v klubu…
    Ale dík za to, že jste vydržel tak dlouho.
    Je povzbuzující, když člověk najde aspoň pár lidí, o kterých si myslí, že jim to myslí – i když, jak psal syn lékaře chudých:“… jen pro sebe píšu, neboť všechno je marnost …“.
    Buďte zdráv.

  2. Jste velmi platný tím, že píšete, že člověk ví, že je nás víc, kteří jsou slušní , je to dušení podpora v této bankrotující demokracii. Dík.

  3. Připojuji se k paní Sevresové. Sám vím, jak je to těžké stále něco komentovat – jsme podobný ročník: já 1939 – a vymýšlet články do Bl mě stojí stále více a více sil, kterých se mi už pomalu nedostává. Proto také obdivuji Váš elán a snažně Vás prosím: Nepodléhejte slabé chvilce.

  4. Dobrý den Stando.
    Naprosto souhlasím s vyjádřením přede mnou.
    Pokud budeš mít alespoň trochu sil nepřestávej prosím ze svými články. I když se Ti momentálně javý jako zbytečné tak to určitě zbytečné není.
    Víš, že i když né se všemi Tvými články souhlasím, moc by mi chyběli a mým kolegům, kterým jsem předal odkaz a také je čtou budou chybět také.
    Krásné, příjemné a uspěšné dni a na shledanou u dalšího článku a osobně při cestě na Slovensko.S pozdravem Laco toho času s Plzně

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *