UMĚŘENĚ, UMĚŘENĚ…

…zdůrazňoval v jednom známém českém filmu náš nejslavnější komik, Vlasta Burian. Také náš právní řád používá podobné slovo pro případ sebeobrany, že má být přiměřená útoku. A tak mne dneska napadá, zda reakce politiků Abendlandu na útok proti dvojitému agentu Skopalovi byla uměřená, přiměřená, prostě omluvitelná. Tvrdím, že v žádném případě a to ani tehdy, kdyby byl opravdu zabit složkami státní moci Ruské federace. Přiměřenost bych spatřoval pouze v tom, že by bylo Rusko požádáno, aby obviněné osoby byly souzeny v Británii, nebo dokonce před mezinárodním soudem. Každý ať si porovná kupříkladu kauzu Skripal s kauzou Breivik. Fanatický terorista, který ještě v soudní síni hajloval, v jediném dnu provedl několik teroristických útoků v hlavním městě Norska a pak zabil 77 mladých lidí. A…dneska si sedí v luxusní cele, studuje a ještě si stěžuje na kde co. Při tom Skripal byl ve své podstatě podlý člověk. Vůbec bych se nedivil, kdyby se mu jenom ze soukromých důvodů někdo pomstil. A…kvůli němu má snad vzniknout jaderný konflikt!? Politici EU, kteří takto eskalují ve skutečnosti nicotný spor se v mých očích sami dopouštějí trestného činu šíření nenávisti vůči celému státu. A ve své podstatě pak toho největšího zločinu každého politika, zločinu proti míru. Svou neuměřenou reakcí na poněkud malicherný podnět podněcují nenávist a ohrožují světový mír.

Každý občan, kterému je světový mír tou nejcennější hodnotou, opravdu nezpochybnitelně i „evropskou hodnotou“, je doslova povinen proti nepřiměřené reakci každého politika na pokus o vraždu Skripala reagovat. Reagovat tvrdě, a dokonce bych řekl, že je omluvitelné, rovněž nepřiměřené chování. Jde totiž o hodně. O život nás všech.

CHOVÁNÍ EUROATLANŤANŮ UŽ JE NAPROSTÝM ZOUFALSTVÍM

Liberální demokracie je prý, mimo jiné, vláda práva, čili nadvláda zákona nad lidmi. Je nyní pouze třeba sdělit, o jaké právo vlastně jde. Určitě ne o ono staré, osvědčené právo římské, o které se Evropské státy opírají od té doby, kdy ho poznaly. V mezinárodních vztazích je to zatím ale pouze a jenom právo silnějšího. Rusové jsou neustále pod tlakem a jednou se může stát, že to už nebudou ochotni snášet. Už nyní by, podle mého názoru, měl Putin reagovat vůči státům v EU naprosto jednoznačně. Měl by vyzvat EU, aby určila město, kde Ruské federaci doporučí vybudování velvyslanectví Ruska u EU. Všechna ruská velvyslanectví v jednotlivých státech EU by mělo Rusko postupně zrušit a vyhlásit, že otevře v jednotlivých městech Evropy své konzuláty a obchodní zastupitelství. Ale jenom tam, kde o to požádá místní samospráva, v žádném případě by Ruskou federaci v té věci neměl zajímat názor vlády jednotlivých států EU. Když chcete EU, tak se podle toho laskavě chovejte. Rusko by se mělo začít odmítat bavit s vládami jednotlivých členských zemí EU. Teď je k takovému kroku vhodná doba. Snižování teplých diplomatických korýtek by tím mohlo konečně začít.

O VELIKONOCÍCH SE MODLETE ZA PUTINA

Není to tak dávno, kdy vědci dokázali, že při přemnožení se u každého živočišného druhu projevuje zvýšená agresivita, vrcholící vždy vzájemným zabíjením. Člověk není, jak se zdá, výjimkou. Současné chování politických špiček Západu mi silně připomíná zmíněné vědecké závěry. Především u některých senátorů, generálů a zpravodajců USA se už prokazatelně projevuje duševní porucha, která může mít původ ve stresu z přelidnění. Markantním příkladem tohoto zbláznění se je bezesporu současný ministr zahraničí Velké Británie. Ten před čtrnácti dny spustil doslova první stupeň globální války, jehož realizaci provádí prakticky celý Západ v těchto dnech. Vyhošťováním diplomatů totiž zatím začala každá velká válka, takže…děkujme všichni Bohu, že v čele Ruska stojí člověk nezmítaný emocemi a především prokazatelně zatím duševně zdravý. V Rusku totiž i na vysokých funkcích jsou stejně postižení lidé, jako jsou na Západě. Kdby ti ovládli Rusko, tak…Doporučuji proto všem věřícím světa, ať se za Putina o Velikonocích modlí. Celá tato planeta a nejen ta její rakovina, jíž lidstvo prokazatelně je, to moc potřebuje. Již více jak půl století tvrdím, že lidstvo je svým nekontrolovaným růstem rakovinou Zeměkoule, o čemž mne někteří její vrcholní politici stále víc a víc přesvědčují. Nejsem si jist, zda počet lidí na planetě se bude muset zredukovat. Ovšem jsem si jistý, že už by se neměl zvyšovat tempem, jakým se zvyšoval za celý můj život. Když jsem chodil do školy, učil jsem se, že lidí je na Zemi asi 1,5 miliard. Jak je vidět, ze třičtvrtě století se jejich počet zvýšil pětkrát. Takhle to nemůže pokračovat dál. Přece 40 miliard lidí se v roce 2100 na tuto planetě ani prakticky nesměstná, zvláště když se ještě mají rozšířit pouště.

A JE TO TADY

Dneska jsem na netu objevil první zprávu z Ruska, která tvrdí, že požár v Kemerovu je odvetou špiónů z Británie za otravu Skripala. 64 mrtvol, z toho kolem čtyřiceti dětí, je poněkud neadekvátní odveta. Sice této zprávě moc nevěřím, ale už před dvěma dny jsem nabyl nezvratné přesvědčení, že šlo o teroristický čin, i když nevím ani motiv, ani původce. Přesvědčily mne o tom dvě ověřené informace. Ani ne půl hodiny před promítáním filmu pro děti, které měly prázdniny, byla vypnuta protipožární signalizace A daleko přesvědčivější pro můj názor je, že byly uzamčeny nouzové východy. Kdosi sprostě uzavřel děti doslova do pasti. Pokud soudy tyto skutečnosti skutečně potvrdí, tak mne nikdo, ani Putin nepřesvědčí, že jde o záměr. Prezident zatím mluví o lajdáctví. Tato událost je pro mne dalším popudem, abych nesouhlasil se zákazem trestu smrti.

KLIČKUJÍCÍ BABIŠ

Prezident Zeman se asi před dvěma týdny přiznal, že začíná být nervózní z Babišova „stloukání“ vlády. Držím se lidové moudrosti, že kdo dlouho vybírá, tak vždycky přebere. Babiš už víc jak dlouho lavíruje. Je jasné, že chce menšinovou vládu, bez účasti jakéhokoliv koaličního partnera. Ten by jej samozřejmě vydíral a získával tím ve veřejnosti oblibu na úkor ANO. Každá strana, vládnoucí z titulu své většiny, během svého mandátu obvykle ztrácí na popularitě. Je to vidět i nyní, kdy Babiš už ztrácí, ačkoliv vládne v demisi. Je už skoro jisté, že se mu nepovede získat důvěru pro jednobarevnou vládu. Nelíbí se to žádné parlamentní straně. Jeho vláda v demisi sice dělá různé kroky, kterými si chce získat přízeň jednotlivých stran. Ovšem sedět na dvou židlích je už problém, sedět alespoň na čtyřech, které by potřeboval k získání důvěry pro jednobarevnou vládu je vyloženě nemožné. Takže bude muset vládnout v koalici. Díky tomu, že tak dlouho váhal, je nyní pod tlakem a eventuální koaliční partneři po něm chtějí mnohem víc, než odpovídá jejich volebnímu výsledku. Dokonce ten primitiv Hamáček se rozhodl chtít jít do koalice s ANO, ale bez Babiše. Takže, všechno spěje k novým volbám. Pokud Babiš v nich nezíská nadpoloviční počet poslanců, tak může hned z politiky odejít. Šanci na takový výsledek má při tom mizivou. Navíc v časové tísni a tlaku ostatních začíná Babiš dělat chyby, protože si naivně myslí, že dokáže se zalíbit lidem všem, což nikdy, nikde neplatilo, neplatí a platit nebude. Už moje babička navíc vždycky říkávala: „Kdo chce, moc, má nakonec hovno“.

Z TOHO UŽ SE NEVYSVLÉKNEME

Pro mne je naprosto jasné, kdo se pokusil zabít dojitého agenta Sergeje Skripala. Jeho kamarád sdělil tisku, že se mu Skripal přiznal, že požádal Putina o milost a tedy o možnost návratu do Ruska. Jelikož ale za dobu dvojího účinkování ve zpravodajských službách toho ví až příliš mnoho o aktivitách britských tajných služeb, bylo nutné ho zneschopnit. Proto tedy nebyl zabit, ale natolik paralyzován, že nebude asi už nikdy schopný se o sebe ani postarat. Britové byli nuceni se ho zbavit, ale udělali to velice promyšleně, tedy tak, aby podezření padlo na Rusko. Jenže zhlouplí politici se toho, jako obvykle chopili přehnaně brzy a prakticky všechno znevěrohodnili. Policije ještě ani nezačala vyšetřovat, ale tetka „May“ už věděla, že Skripala se pokusilo zabít Rusko a samozřejmě na přímý rozkaz „kágébáka“ Putina. Určitě lže, aby zakryla svou vlastní zločineckou aktivitu. Tu proto stupňuje nad všechny představitelné meze vyhoštěním ruských diplomatů. To bývá vždycky zahájením války. Vzhledem k tomu, že Rusko již má ve zkušebním testování zbraně, proti nimž NATO nemá obranu, je nuceno zahájit válku proti Rusku dříve, než se dostanou v úppotřebném počtu do výzbroje. NATO, tento superagresivní gigant, který po celé své dějiny nikdy nikoho nebránil, což má ve své zakládací listině, ale naopak pouze zločinecky útočil, potřebuje nezbytně začít nějakou tu válčičiku s Ruskem. Jenže, jako vždycky na to Evropané šeredně doplatí. A USA si opět prodlouží svou nadvládu nad světem.

KDO VLASTNĚ VLÁDNE V USA?

Ve dnech 2. až 5. března byl v USA prováděn průzkum , ze kterého mimo jiné vyplynulo, že 70% občanů si myslí, že země je řízena tajnou vládou. Nevím, kdo do politiky vnesl takovéto uvažování. Ale vím, že Trump při své předvolební kampani na mítinku ve West Palm Beach mimo jiné jasně řekl, že, cituji: „…tím, kdo v USA vládne je deep state“, konec citace. Už prezident Eisenhower ke konci svého druhého prezidentského mandátu varoval Američany, ať nedopustí, aby zem ovládl komplex zbrojařských firem. Dnes je naprostá většina odborníků jistá, že nejen USA, leč celý globalizující se svět, je ovládán globálními financiéry, kteří používají USA za svou reálnou sílu. Svět je tedy v zajetí superbankéřů řídících z povzdálí Pentagon.

PODAŘÍ SE BŘEZEN ROKU 2018 ZAŘADIT DO DĚJINNÝCH ZLOMŮ V ČR?!!

Třetího března svolalo divadlo Archa v Praze setkání protivládních, podle mne protistátních aktivistů, kde několik hodin koordinovali činnost a společně ladili noty pro další demonstrace a jiné akce, údajně na záchranu české demokracie. Tisk psal, že akci veřejně podporovala nadace Open Society Fund, jenže já tvrdím, že ji právě ona do divadla svolala. Jmenované neziskovka dříve spadala pod nadnárodní síť George Sorose. Její vůdci sice již nějaký čas tvrdí, že už se osamostatnili, ale jde pouze o účelovou lež, aby na ni nepadala různá podezření, kupříkladu že se podílí i na protivládním puči na Slovensku. 7.3. se uskutečnila ve všech krajských a ještě některých dalších agilních městech demonstrace, údajně proti zvolení poslance KSČM Ondráčka do funkce předseda výboru pro kontrolu Generální inspekce policejních sborů. 14.3 „umělecká fronta“ pražské havlárny se sešla k protestní demonstraci na Václaváku v Praze. Údajně prý na obranu svobody slova, demokracie a já nevím čeho všeho v podání ČT. Hned následujícího dne proběhla tak zvaná Výstražná stávka studentů především z Vysokých škol, kterou podezřele profesionálně zorganizovali aktivisté z Divadelní fakulty Akademie múzických umění v Praze. Ti pro změnu protestovali proti svévoli Zemana Babiše při sestavování vlády a samozřejmě rovněž na obranu veřejnoprávní ČT. Nemám vůbec důvod tyto aktivity komentovat, protože šlo zatím o výštěky, které by prošly bez naprostého povšimnutí veřejnosti, kdyby se na organizaci nepodílela právě ona ČT. Tato „nestranící“ instituce v pátek 15tého skoro co čtvrt hodiny na kanále ČT 24 připomínala, že se stávka uskuteční v poledne, aby lidé nezapomněli na ni přijít a podepsat archy petice z této velmi precizně celostátně zkoordinované akce. Osobně to všechno vnímám jako trening pro definitivní útok šlechtou, konkrétně Lobkowiczem financovaných aktivit, proti výsledku voleb, vedený ve prospěch ultrapravicové TOP09, reprezentující zájmy mafiánů nejbohatší partičky v ČR. V březnu už jim to asi nevyjde, jsou na jeho konci Velikonoce a to je největší svátek pro českou šlechtu. I když…kdo ví, zda se o puč nepokusí právě tehdy.

SOROS-JUGEND?

Nechtěl jsem dneska nic psát, protože mne to už unavuje, pořád jenom sedět u monitoru PC a ťukat do klávesnice, když to potřebuje vyjít taky ven a pořádně někomu rozbít hubu. To je má opravdová reakce na jakési nové hnutí, pomatené mládeže s názvem „VyjdiVen“, která se nechává ohlupovat aktivisty placenými ze zahraničí. Jmenovaná tlupa grázlů, žijící z cizích peněz, zorganizovala ve čtvrtek stávku víc jak dvou stovek škol. Nemám chuť opakovat jejich nesmyslné názory a z nich plynoucí požadavky, které dokonale dokazují, že nemají o reálné politice ani ponětí a tak pláčou na nesprávném hrobě. Údajně chtějí, mimo jiné, zachránit demokracii u nás. Jak mohou zachraňovat něco, co pořádně neznají. Jinak by tak stupidně nehovořili třeba o Ústavě ČR, která je podle nich ceremoniální dokument, který teprve morálně vyspělí jedinci umí naplňovat, čímž, jako všichni spasitelé světa, myslí především sebe. V mých očích začínají být organizovanou bandou Soros-jugend. Ještě chybí, aby je ozbrojili, jak to udělal Hitler s jejich předchůdci. Mládež totiž nemá jinak možnost než lynčem, nutit své rodiče a prarodiče ke svému svatému nadšení, kterému zblble propadla.

LOĎ BLÁZNŮ

Každý rok je na Slovensku spácháno kolem 60ti vražd, aniž si toho kromě příbuzných vůbec někdo všimne. Ale jedna, vlastně dvojitá, pravděpodobně zinscenovaná těmi, kdo na ni byli podezřele dobře připraveni, byla jejich režiséry zneužita k pádu vlády. Pro změnu teď zase vražda jakéhosi špiona zhutňuje mezinárodní atmosféru natolik, že se šikují bojechtivci div ne ke světové válce. Při tom to jenom jedna neschopná „Nána“, která si chce hrát na Thatcherovou, neví jak dál se brexitem a tak nastoluje nový problém, aby si toho lid britský nevšiml. Jenže jednou to může opravdu špatně skončit. Lidová zkušenost o utržení ucha džbánu může skončit apokalypsou lidstva. Proto nejeden moudrý člověk označil Mayovou za blázna. Takže mi život v Evropě stále víc a víc připomíná plavbu na lodi bláznů.