MÉ JEDINÉ PŘEDVOLEBNÍ PŘÁNÍ

Je mi úplně jedno, jak blížící se volby dopadnou, protože nejen ony fakticky vůbec nic nezmění. Mám však jediné velké přání. Moc si přeji, aby se do parlamentu nedostala TOP09 a já už nikdy neviděl na televizní obrazovce tu drzou politickou svini Kalouska a ani dementa Schlafnberga. Tak se staň!

STRATEGIE ODSTRAŠOVÁNÍ

Jugoslávie měla již před 35ti lety balistické rakety s doletem 600km. Vyráběla je společnost Energoinvest. Ovšem po smrti Tita byla výroba zastavena a vedoucí projektu, Vaso Gluhajić, byl suspendován. Samozřejmě že byl rovněž zastaven vývoj raket s doletem dvojnásobným. Jugoslávie již koncem šedesátých let měla dokonce v ústavu jaderné fyziky vedeném Alexandrem Rankovičem, obohacený uran na výrobu šesti jaderných bomb. Ten byl později odvezen do SSSR coby jaderný odpad. V mých očích všechny zmíněné aktivity oslabující bezpečnost země byly aktem vlastizrady, které volají po nejvyšším trestu. Snad se jednou vyšetří, zda to byly pouze odstředivé síly uvnitř velkého státu jižního Slovanstva, nebo už tehdy čísi služba ve prospěch cizích mocností, především Německa.  Dneska jsou elity Srbů přesvědčeny, že kdyby mělo Srbsko pár raket s doletem do Říma a třeba Francie, k nim pak oněch šest bomb, tak by si lumpengeneralita NATO v roce 1999, ani nikdy jindy netroufla jejich zemi bombardovat. Podle mne je to naprosto správný názor a kdo jenom trochu myslí, tak musí uznat, že KLDR vsadila na kartu, kterou bývalá Jugoslávie, s typickou stupiditou slovanských mírotvůrců, ledabyle zahodila.

LIBERÁLNÍ TÁLIBOVÉ

Na Chovancově ministerstvu vnitra vznikl na počátku tohoto roku zárodek totalitního vládnutí současných mocipánů, pod názvem Úřad proti dezinformacím, promptně jeho odpůrci správně nazývaný Úřadem pro potírání ruských dezinformací, protože on opravu ničím jiným není, než vyhledáváním materiálů a následně osob, které šíří názory vznikající v Rusku. Když nic jiného, tak vylučování Ruského nazírání na světové dění z našeho veřejného prostoru, je státním zásahem omezujícím názorovou pluralitu, zaručenou Ústavou ČR, čili protiprávním jednáním ze strany státu. Weby a osoby, které jsou nějakými úředníky uznány, coby šiřitelé ruských názorů, jsou zatím evidováni a bez soudů vyřazováni z veřejného prostoru, což je rovněž trestným činem. Pokud by prováděla podobnou aktivitu soukromá osoba, pak by šlo jednoznačně o omezování osobní svobody. Provádí-li takovou činnost stát, pak jde o mnohem víc. Jde o první stupeň totalitárního vládnutí, čili předstupeň tyranie. Stát si k výkonu této služby najal osoby jednostranného smýšlení, čti lidi fanatické, se sklony k bezohlednému prosazování jediné pravdy. Lze proto o nich tvrdit, že jde o jakousi obdobu aktivistických komsomolců z dob počátků nadvlády bolševiků v Sovětském svazu. Já si dovoluji tvrdit, že jde fakticky o džihádisty neoliberální ideologie. V naší zemi a nejen v ní, protože podobné úřady již existují i v jiných zemí EU, rozrůstá se tak jakýsi samozvaný Západní Tálibán. A jako o originálním Tálibánu platí, že svůj fanatismus stupňuje až k vraždění nositelů jiných názorů a životního stylu, tak lze očekávat naprosto stejné chování i od našich neoliberálních Tálibů. Proto jsme povinni zadusit tento ohýnek v samém začátku, než se rozhoří v požár obludné nenávisti. Pravomoc k tomu nám dává přece i naše Ústava, jež říká, že proti tyranii máme oprávnění užít jakékoliv metody odporu. Jsem proto pro jakýkoliv způsob likvidace zmíněného úřadu.

MARNOST NAD MARNOST A VŠECHNO JE MARNOST

Už jsem to několikrát napsal a dneska to jen zdůrazňuji. Velice dlouho považuji tu neustále psanou kritiku politiky současných mocných, ať už ji dělá kdokoliv, za uboze zbytečnou. Něco jako sebeukájení. Veřejnost – a to nejenom u nás – je stejně doslova neprodyšně uzavřená. Většina lidí totiž čte jen ty „své noviny“, jak to už pradávno označil i Klaus za projev, ba předpoklad spokojenosti. Takže skoro každý komunikuje pouze s názory, jež mu vyhovují. Uchovává si duševní zdraví a je sám se sebou spokojen. Vesměs vládci a jejich lokajové až po sympatizanty čtou jen texty „svých“ lidí a stejné je tomu i u odpůrců. Společenství sympatizantů moci je proto naprosto spokojené, jak dobře se vládne. Ti na druhé straně barikády, jsou rovněž sami se sebou spokojeni, jak to těm vládcům ve svých textech, či jiných veřejných projevech nandali. Opravdoví vládci si ale z opozičních názorů nikdy nic nedělali, nedělají a dělat nebudou. Oni v té iluzi demokratického režimu vždycky pouze potřebují – vyhrát volby. Za každou cenu, doslova za každou cenu, jinak by se totiž museli odhalit a jít do reálného střetu, jako se to nyní přihodilo vládnoucím elitám v USA, když prezidentské volby vyhrál Trump. Možná je to v mém případě navíc už i duševní lenost, ale já opravdu letos fakticky nenapsal text, který by stál za zveřejnění. A to už vůbec nemluvím o tom, že postrádám ten skutečný talent, jaký mají jiní. Umět s vtipem, lehkostí tnout do živého. Proto si tady jako příklad dneska alespoň ukládám text svého známého, jehož si vážím. Vážím především proto, že se nesehnul, nepřevlékl kabát a zůstal tím, čím byl celý život. Tady je ten text:

MEMENTO MORI

Neblahý řecký týden! LIDL vymazal z řeckých klášterů kříže. Protestoval i primas český Duka.
Jenže!

Nejdříve odstranili hvězdy. Ovce však zavětřily, až když jim sundali kříže. Brzy dojde i na české ženy – nebudou už mít měsíčky, nýbrž půlměsíčky. Ještě štěstí, že budou nosit burky, takže se to nepozná. (Snad tuto ironii – jestli je to ovšem ironie – pochopí i Kluby levicových žen a nenapíšou nový protestní dopis.)
Memento německého pastora: Když zavřeli komunisty, mlčel jsem. Když zavřeli Židy, mlčel jsem… Když přišla řada na mne, nenašel se už nikdo, kdo by se mne zastal.
Řetězce spustí řetězovou reakci. Dominiku, Niku, Niku, budeš sám jak poustevník!

Karel SÝS 7. 9. 2017 http://www.novarepublika.cz/2017/09/memento-mori.html

SPEKULACE NAD ORBÁNOVÝM PROJEVEM

Právě jsem dokončil sledování videa:  https://www.youtube.com/watch?time_continue=78&v=n9X2cYB7OKg . Prezident všech současných Maďarů v mněm mimo jiné prezentuje čtyřbodový plán, který prý pro Evropu, přesněji EU, vyhlásil sám Soros, jako návrh řešení již dva roky probíhající migrační krize. Základem onoho návrhu je přijímání až milionu migrantů z islámských zemí za rok a jejich povinné přerozdělování do všech zemí Evropy, minimálně EU. Vlády prý podle něho musí přiděleným migrantům vytvořit takové sociální prostředí, aby bylo pro ně lákavé, tedy zajistit vesměs vyšší životní úroveň, než je v zemi průměrem. Soros sám se prý nabídl, že vládám na ten účel rád půjčí peníze. Už jsem o těch návrzích Sorose někde četl, ale považuji je za tak bizarní, že se mi nechce věřit v jejich pravdivost. Pokud by ale byly pravdivé, kladu si otázku. Komu to má v konečném efektu posloužit? Soros je přece Žid a ti jsou odedávna největšími nepřáteli muslimů. Z čehož mi plyne, že smyslem celé té Sorosovy hitparády je doslova vyprovokovat Evropu k válce civilizací, čili k likvidaci, ale minimálně zásadnímu oslabení, odvěkého nepřítele Židovstva. Takže Židé nás Evropany chtějí zatáhnout do války, která by byla určitě nejkrvavější v celých lidských dějinách. A tak by se zase o něco přiblížil biblický sen judaistů, stát se vládci světa.

ČR JE OKUPOVANOU ZEMÍ

Ekonomka Ilona Švihlíková vůdčí postava ekonomie tvrdě odsuzující neoliberální magoti, vydala nedávno knihu „Jak jsme se stali kolonií“. Stačilo mi přečíst si její anotaci a několik recenzí, abych konstatoval, že zmíněná autorka je příliš milostivá k popřevratově mocným. Česká republika není kolonií, je to okupovaná země a zdaleka ne jenom hospodářsky. Prvním důkazem je vlastnictví sítí. Všechny, kromě železnic a silnic jsou už v rukou cizinců. Stejně tak banky a další peněžní instituce. Ale nejlépe je naše okupace přece jenom vidět v potravinářství. Naše zem přešla z diverzifikovaného a především soběstačného zemědělství na plantáže řepky a biomasy. Vyzabíjeli jsme kupříkladu krávy a zbyli tady jenom voli, jak píše vtipně Přemysl Votava. Veškerý průmysl je dodavatelem cizích fabrik a pokud náhodou vyrábíme konečné výrobky, pak určitě v majetnictví zahraničních firem. Dřevo sice neprodáváme „na stojato“, ale pouze jako surovinu, takže z toho, že jsou lesy ještě našim vlastnictvím, fakticky máme minimum. Armádě nevelíme, vrchní velitelé sedí v USA. Vlastní zahraniční politiku žádnou nemáme, diktuje nám ji EU, ba dokonce ani nevíme přesně kdo a hlavně v čím zájmu. Ani v politice vnitřní nemáme svrchovanou pravomoc nad svými záležitostmi. Na Hradě sice nesedí guvernér, ale je to ještě horší. Politická elita z vlastního lokajského naturelu slouží cizím zájmům a ne zájmům svých občanů. Popřevratový režim je tedy nejen dokonanou vlastizradou, ale též zničením hospodářské samostatnosti a podlomením budoucí existence národa. A nikdo se necítí vinen. Naopak, všichni kdo zem fakticky zdecimovali, se naparují, jakoby vytvořili div ne ráj na zemi. Jsem toho názor, že všichni, kdo měli po převratu v této zemi nějakou politickou funkci do roku 2010, by měli být bez soudů popraveni. To prosím není šíření nenávisti. To je výzva k nové revoltě. Přesněji k novému odboji za osvobození se z okupace.

NĚKTERÝM AMERIČANŮM UŽ DOŠLA TRPĚLIVOST

TRPĚLIVOST. Více než 63 tisíc lidí ke konci předešlého měsíce už podepsalo žádost na adresu prezidenta, aby byl americký miliardář George Soros uznán teroristou. Text příslušné petice je publikován na internetové stránce Bílého domu. Autoři návrhu tvrdí, že Soros se záměrně neustále snažil destabilizovat situaci a nalaďoval občany proti vládě. Podle nich miliardář vytvořil a zafinancoval desítky (a pravděpodobně i stovky) jednotlivých organizací, jejichž jediným účelem byla podpora krachu ústavní vlády. Signatáři také obviňují Sorose z rozvíjení nezdravého a neopodstatněného vlivu na Demokratickou stranu a velkou část federální vlády USA. „Federální vláda USA a Ministerstvo spravedlnosti USA by měly proto okamžitě vyhlásit George Sorose a všechny jeho organizace a jejich členy za teroristy. Jeho osobní majetek a aktiva mají být zabavena“, požadují autoři petice. Aby se jí Bílý dům zabýval, je nutné shromáždit 100 000 podpisů do 19. září 2017. Být občanem USA, tak bych ji okamžitě podepsal. Jen mám obavy, aby zmíněná iniciativa nebyla prohlášena za antisemitismus. Myslím si ale tentokrát, že jsou minimální, protože nedávno i vláda Izraele obvinila Sorose ze zasahování do vnitřních záležitostí jejich země. Jenom tady připomínám, že Soros o sobě prohlásil že je žido-plutokratický, bolševicko-sionistický světový spiklenec. V mých očích ten stařec už senilní a právě tím je víc a víc nebezpečnější.

ZBYTEČNÉ OTÁZKY?

Jenom tak z legrace. Ví někdo, ve které arabské zemi se vyrábí těžké zbraně, tedy letadla, tanky, raketomety, nebo i ty obrněné transportéry? Pokud vím, tak v žádné. Takže?!! Jak to, že jich mají pořád dostatek!!? Lidstvo je predátorské přirozenosti. Takže válčí vlastně z plezíru. Ovšem neválčilo by, alespoň tolik ne, kdyby nemělo čím. Ptám se za druhé. Kolik válek by ubylo, kdyby existoval zákaz prodeje zbraní? Celosvětově by proto měla vrcholná lidská organizace v prvé řadě zakázat prodej zbraní, až po automatické pistole. Alespoň na zkoušku. Utopie? Samozřejmě. To se raději vyvraždíme, aby superbohatí měli své zisky.