JAKÁPAK MIGRACE – INVAZE JE TO!

Do Evropy za minulý rok přišlo víc jak milion obyvatel ze zemí Blízkého Východu a severní Afriky. To je tak asi kolem tří tisíc lidí denně. Takový exodus musí být organizovaný. I kdyby všichni utíkali před válečným běsněním, tak je kdosi musel nasměrovat a vytvořit jim k cestování další příhodné podmínky. Prohlášení Merkelové, ať už bylo jakkoliv hloupé, není jediným viníkem celého procesu, ba ani spouštěčem. Po celá desetiletí zadržoval exodus Afričanů do Evropy Kaddáfí v Libyi a dokonce mnohé černochy internoval a posílal je zpět. Muslimové utíkající z Blízkého Východu byli zase koncentrováni v Turecku a Libanonu nejméně pět let. Dnes je v Libyi asi dva miliony čekatelů na převoz přes Středozemní moře, v Turecku nejméně další milion a Libanon se nechlubí tím, kolik z utečeneckých táborů se chce dostat jinam. A všichni údajně chtějí do Evropy, především pak do Německa. Takové počty už nejsou migrací, leč invazí. Dokonce agresivní invazí, čili jednou z metod hybridní války. Když by Evropa měla zájem zjistit si, kdo utečence do Evropy převáží, kdo financuje celý ten obrovský byznys, pak by zákonitě musela odhalit svého úhlavního nepřítele, který má zájem zničit Evropu, coby svého konkurenta. Jedno vím naprosto jistě. Rusko to není, to naopak Evropu až životně potřebuje a navíc silnou Evropu. Nejlépe tak silnou, že konečně začne vzdorovat zámořské mocnosti.

JEDNA Z VELKÝCH PUTINOVÝCH PRAVD

Je tomu již pár měsíců, co Putin prohlásil, že rozpad Sovětského svazu byl katastrofou, především humanitární. Jeho vyjádření doslova protrhlo hráz nenávistných komentářů v celém „americkém světovládném táboře“. Do té doby byl obviňován pouze z agresivity, válkychtivosti, poťouchlosti, nedodržování slibů, či jiných malicherností, jež ho připodobňovaly k Hitlerovi. Od té chvíle se však z něho, pro služebníky protiruské fronty studené války, stal car imperátor, toužící po obnově Sovětského svazu, čili satanský klon Hitlera a Stalina v jednom, čti, to nejhorší, co mohlo svět potkat. Přemýšliví lidé na celém glóbu však stále častěji dávají Putinovi zapravdu. Kdyby se totiž nerozpadl Sovětský svaz, tak by v žádném případě nedošlo k akci světovládných elit USA, kterou leze nazvat „okupací teritoria producentů ropy“. Za tím účelem bylo využito teroristického útoku ze září r. 2001. Teprve následné chování USA pak zavdalo argumenty pro spekulativní až konspirativní hypotézy, že Američané si teroristické útoky při nejmenším objednali, pokud je dokonce sami nezorganizovali. Obětovali tisíce svých občanů jenom proto, aby mohli zahájit útok na Blízký východ a nastoupit na cestu ovládnutí „ropného regionu“. V těch souvislostech mne napadá ještě jiná myšlenka. Západ se často chlubí, že SSSR byl zlikvidován bez krveprolití. Není to pravda. Všechno, co následovalo po jeho zničení, by se s vysokou pravděpodobností nestalo. Nebyl by napaden Irák, Libye, nebyla by vyprovokována občanská válka v Sýrii, nadtož na Ukrajině. Všechna krev, která byla prolita od rozpadu SSSR, jde fakticky na konto toho doslova apokalyptického jevu, jímž zánik onoho socialistického megastátu byl. Putin měl pravdu, bez rozpadu SSSR by nebylo milionů mrtvých, desítek milionů prchajících a stamilionů beznadějně zotročených globální financiérkou mafií. Zánik Sovětského svazu je i v mých očích největší humanitární katastrofou lidských dějin. Zatím!

MIROSLAV RANSDORF

Včera zemřel jeden z mála geniálních Čechů. Zemřel příliš brzy. Neměl ještě ani 63 let. Pokud jsou lidé, kteří nesouhlasí s mým hodnocením jeho duchovní úrovně, pak v žádném případě nemohou popřít, že to byl polyglot a většina mu jistě přiznává, že byl jedním z mála polyhistorů. Od roku 1990 se podílel i na politice v naší zemi. Přestože patřil ke komunistům, byl po celou dobu uznáván celým spektrem politiků, což okamžitě po jeho smrti veřejně vyhlašovali. Byl víc jak dvě období europoslancem a i v Evropském parlamentu si získal uznání až obdiv. Napsal řadu vědeckých knih, které nejsou snadným počtením. Jen za ně ceká díla a ne fantasmagorické bláboly, či poněkud myšlenkově placaté eseje. Přesto se našel mladý novinářský blbeček, který na svůj web, ihned po oznámení o úmrtí napsal: „Mrtvý komunista, dobrý komunista“. Nic na tom nemění, že pod tíhou ohlasů tu zvrhlost vymazal a rodině se omluvil. Pro mne je jeho chování jasným průkazem, že současná doba, víc než kterákoliv předešlá, pod vlivem zvráceného pojetí liberalismu plodí všechny druhy psychopatů až po ty zločinné. A nejenže plodí zhovadilé lidi, vytváří i pro většinový lid zvrácené systémy. Osobně jsem rád, že jsem se s Ransdrorfem znal a nějaký čas si s ním mohl vyměňovat názory. Když Zeman o něm včera řekl, cituji: „Byl to jeden z nejbystřejších intelektuálů, kterého jsem poznal“, tak to už skutečně něco znamená.

BUDE POTŘEBA DOMOBRANY, ČI DOKONCE OBČANSKÝCH MILICÍ

Uprostřed minulého týdne v městě Bornheim, nedaleko Bonnu, místní samospráva zakázala migrantům vstup do městského bazénu. Důvodem byly stížnosti žen na sexuální obtěžování a poslední kapkou pak fyzické napadení čtyřiapadesátileté ženy osmnáctiletým mladíkem. Zodpovědný úředník města vyhlásil, že „o respektu k rovnosti mužů a žen nebudeme v Německu diskutovat“. Dodal, že zákaz není trvalý. Bude prý provedeno v ubytovně uprchlíků „školení“ a pak bude zákaz zrušen. A tak se také stalo. Zákaz už v pondělí 18. 1. byl odvolán s tím, cituji: „že se migrantům podařilo vysvětlit roli muže a ženy v německé společnosti, tudíž zákaz již není nutný“. Větší zhovadilost jsem ještě neslyšel. Za víkend převychovala politická správa města všechny migranty, což je jistě hodno zápisu do knihy rekordů – nebo spíše politické podlosti. Co z toho vyplývá pro obyvatele? Německé ženy se již několik týdnů ozbrojují povolenými prostředky od paralyzérů přes spreje po další, především orientální zbraně. Být ženou, tak navíc ihned zažádám o zbrojní průkaz. A být taková situace u nás, tak okamžitě organizuji hlídky domobrany ve všech veřejných objektech a prosazoval bych vytvoření občanských ozbrojených milicí. Smysl státu byl od jeho počátků jenom jeden – zajišťovat bezpečí svých obyvatel. Do dneška je tato jeho role nejdůležitější. Pokud na ni rezignuje, pak se nedá nic jiného dělat, než si bezpečnost zajišťovat svépomocí, dokud nebude vedení státu vyměněno za ochotné plnit tuto fundamentální roli.

ELEKTRONICKÁ EVIDENCE TRŽEB

Odpor ODS a další opozice proti zavedení EET by byl směšný, kdyby nesignalizoval fundamentální zlotřilost oné politické reprezentace. Myslím, že skoro každý, kdo si pozval do bytu řemeslníka, se při placení setkal s dotazem, „chcete účtenku?“ Po němž existoval, pouze pro nechápavé, dovětek – „to by bylo dražší“. Víc snad ani není třeba k problému dodávat. Jenže zatím nikdo jasně neřekl, že nevydávání stvrzenek pomocí „daňové“ pokladny je trestným činem krácení daně, za což jsou poměrně vysoké trestní sazby. V uvedeném příkladě se ho dopouští oba účastníci finanční operace, takže jde navíc u platícího o napomáhání k trestnému činu. Ze strany řemeslníka pak jde o zřejmou korupci. Takže každý obchodník, který nakupujícímu nevydá elektronickou stvrzenku, zákazníka fakticky korumpuje a každý zákazník, který to strpí je komplicem trestného činu. Takže všechny argumenty ODS a ostatní opozice jsou ve skutečnosti podporováním zločinnosti u nás. Konec konců, co jiného lze očekávat od politiků, kteří celý systém, který vytvořili, založili na zločinech od krádeže přes podvody po manipulaci se vším veřejným míněním, čti, absolutní lží.

NEDÁ MI TO, ABYCH NEŘEKL SVŮJ POHLED

V současnosti média o ničem jiném nepíší, než o migrantech, především arabských, mladých mužích a nebezpečí terorismu. Od Silvestra v Kolíně nad Rýnem pak o znásilňování „bílých“ žen. Od počátku masové migrace jsem problém viděl poněkud jinak. Začnu proto vzpomínkou na svou pubertu. Již nejméně čtyřicet let říkám každému, že kdyby v mé pubertě holky chodily tak oblékané jako teď, tak jsem se musel ženit v patnácti a možná i dřív. Vůbec se proto nedivím mladým mužům z muslimského světa, že utíkají ze svého prudérního prostředí. Při dnešních možnostech mediální přístupnosti musí být úplně zfanfrnění z toho, když poznávají, jak se ženy na Západě oblékají, pohybují na ulicích, v kavárnách, vinárnách, nedej bože na plovárnách. Který mladík by z toho zatuchlého, tabuizovaného prostředí netoužil uniknout do prostředí pro ně doslova volného sexu. Ne, ne Evropo, ti arabští mladíci sem neutíkají proto, aby tady páchali teroristické sebevraždy, vždyť doma toho nebezpečí měli plné zuby. Utíkají za svobodným životem, především pak sexem. Jenom si představte, jak by se asi chovali naši pradědové, kdyby se před sto padesáti lety holky oblékaly, po ulicích a ve škole či zaměstnání producírovaly v dnešním oblečení. Dám ruku do ohně za to, že by každá druhá byla denně „znásilněná“. Naši pradědové totiž ještě byli opravdoví přírodní mužští a ne bytosti ženami zotročené na sexuální hračky. Kdyby našim pradědům někdo reguloval sex kupříkladu zákonem o sexuálním obtěžování, tak bychom tady možná ani nebyli.

KACZYŃSKI TO NEBUDE MÍT LEHKÉ

Polský nadprezident a nadpremiér Kaczyński vyhlásil po smrti svého bratra dvojčete, že bude chodit již po celý život ve smutečním oblečení, což zatím dodržuje. Před letošními volbami svůj „smutek“ rozšířil o závazek, že se po volebním vítězství postará o potrestání viníků jeho smrti. Ma což si musíme ještě chvíli počkat. V tradiční nenávisti vůči Rusku naivně totiž předpokládal, že viníkem je Rusko. Není sice jasné, jak chce viníky odhalit, ale je známé, jak se chce Rusku pomstít. Chce obnovit Pilsudského ideu „intermarie“, vytvoření pásu zemí nepřátelských vůči Rusku od Baltu po Jadran. Konkrétně by v současnosti měl zahrnovat Polsko, Lotyšsko, Litvu, Estonsko, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko a Bulharsko. I s Českou republikou se počítá. Samozřejmě, že Polsko se cítí být přirozeným dominujícím hráčem toho uskupení a Kaczyňski se již dávno vidí jako vládce nové Velkopolské říše zahrnující celou Východní Evropu. Je to projekt lahodící především USA, protože naplňuje dlouhodobý světovládný záměr Američanů, nedovolit efektivní spolupráci Německa a Ruska. Není proto divu, že jej Američané podporují a pomocí tajných kroků dělá CIA všechno možné, aby Evropu s Polskem rozkmotřila. Kaczyňski ve své primitivitě na ten slaďoučký lep skočil. Jenže! Ruský propagandistický stroj pracuje dlouhodobě a velice sofistikovaně. Již v roce 2014 se ve světových médiích objevovaly zprávy o tom, jak se lze nabourat do počítačových systémů letadla. Za pár měsíců pak byla vypuštěna nenápadná zpráva, že letadlo nad Smolenskem, v němž zahynul bratr současného vládce Polska, se zřítilo proto, že počítač byl ovlivněn CIA, se záměrem vyprovokovat Polsko Ruský konflikt. A máme vymalováno. Pokud tato hypotéza bude přijata velkou částí světového mínění, co asi bude dělat carisimus post-Pilsudski?

KONFLIKT SAUDSKÉ ARÁBIE S ÍRÁNEM

Stát, jehož příslušník předsedá komisi OSN pro lidská práva, začal letošní rok opravdu „příkladně“. Saúdové popravili hned na Nový rok 47 osob, mezi nimi i šíitského duchovního Nimr al-Nimra. Podle mne jde o čistou provokaci vůči Íránu. Ten se oficielně ihned k věci vyjádřil. Mluvčí íránského ministra zahraničí Hossein Jaber Ansari obvinil Saúdskou Arábii z podpory terorismu a z popravování oponentů: „Saúdská vláda podporuje teroristy a radikální sunnitské extremisty a zároveň popravuje a utlačuje kritiky ve své zemi“, zdůraznil. Jelikož v Íránu veřejnost napadla velvyslanectví Saudské Arábie, následovala diplomatická válka v podobě přerušení diplomatických styků. Tím obvykle začíná skutečná, ozvrojená válka, protože nelze vyjednávat. Našel se však ihned Irák, který se nabídl, že zprostředkuje vyjednávání. Saudi pod novým králem zřetelně ztrácí soudnost. Neúspěšně válčí v Jemenu, teď se zaplétají s Íránem a k tomu všemu jim došly finanční prostředky, takže si poprvé po mnoha letech musí půjčit na provoz svého rozhazovačného státu. Proti Íránu by byli Saudi naprosto bez šancí i kdyby neměl smlouvy o vzájemné pomoci s Ruskem. Nebo, že by v tom zase měla prsty CIA, která chce mermomocí zatáhnout Rusko do další války?

LIDÉ ZVLÁŠTNÍHO RAŽENÍ

Komunisté rádi o sobě říkávali, že jsou lidmi zvláštního ražení. Opravdu byli. Ti opravdoví komunisté měli a podle mne i nadále mají, dominantní vlastností smysl pro rovnoprávnost a spravedlnost. Dále pak bytostnou nechuť k přežraným boháčům a živelnou nenávist vůči zneužívání člověka člověkem. Takoví lidé však mohou z těchto důvodů být svému okolí nebezpeční, pokud svá konkrétní stanoviska považují za jediná správná, a nebo se dokonce snaží ostatní lidi převychovávat ke své podobě, čili když se z nich stávají fanatici. Jejich profesionální vůdci měli však něco navíc. Často měli psychické úchylky profesionálních politiků. Už Koukolík s Drtinovou vyzkoumali, že ve vrstvách politických profesionálů se vyskytují některé duševní odlišnosti častěji, než je průměr v dané populaci. Především jde o deprivanty, projevující se převážně stupidním chováním. Mám dojem, že v současném světě s krizí zastupitelské demokracie, se tomuto druhu obzvláště daří. Kupříkladu čelní politici Evropy a jejich byrokrati skutečně doslova hýří stupiditou. Odkládají řešení, mnohdy dokonce spoléhají na to, že se věci nějak samy vyřeší. Problémy vědomě špatně identifikují a podceňují jejich rizika. Přijímají řešení ke škodě nejen společnosti, ale i své vlastní. Ve zvýšené míře podléhají emocím. Nerozhodují podle svého přesvědčení, ale buď pod tlakem „lidu“, pokud chtějí být znova zvoleni, nebo podle našeptávání poradců, mnohdy údajných expertů, vesměs však osob odtržených od života. Deprivanty byli a jsou zcela určitě všichni tři naši polistopadoví prezidenti. Za opravdové učebnicové příklady však považuji některé „zjevy“ současné politiky ve světě. Jména Jaceňuk a Porošenko ani myslím není potřeba zvlášť charakterizovat. Ovšem jsou i další, například Orbán, Kaczański, Erdogen, Joe Biden a zvláště pak John McCain. Náběh na příslušnost v této superskupině má však i Obama, Merkelová, Tusk, ale i Solana, Netanjahu, z našich pak bez nadsázky Kalousek či Fiala, kterým už chybí k přestupu do nejvyšší kategorie stupidů pouze získání reálné státní moci. Vždycky jsem předpokládal, že duševně hendikepované až nemocné osoby v soutěži o mocenské posty vytřídí nejlépe demokratický systém se svým kariérním řádem začínajícím pro ně v nejnižších funkcích v obcích. V nynější době, kdy jsou volby plně závislé jen a jenom na penězích získávaných od nadnárodních korporací, je ovšem už všechno jinak.

MAFIE S NÁZVEM NADNÁRODNÍ KORPORACE

Již v době studené války existovaly na Západě nadnárodní společnosti. Jakési první náznaky globalizujícího se kapitálu. Šlo vesměs o produkční společnosti, především těžařské a výroby automobilů, které vyžadovaly největší investiční prostředky. Tehdy vznikaly první ryze investiční banky. Po zániku SSSR dochází k vysokému zrychlení ekonomického tempa mezinárodního obchodu, který si vynutil vznik početných komerčních bank. Průmyslové investice díky technologické vyspělosti výroby, se až nebetyčně zvyšovaly ve všech průmyslových oborech, takže banky musely disponovat mnohem většími finančními prostředky na půjčky. Tak se vytvářel sektor investičně-komerčních bank, které svým kapitálem vysoko převyšoval čistě komerční banky. Na zmíněné obrovské investice se museli skládat ti nejbohatší z bohatých. Technický pokrok začal být ale tak rychlý, že investice se mnohdy ani nezaplatila a již byla jí vytvořená produkce zastaralá. Banky proto začaly hledat nový zdroj zisku a našly jej v burzovních, spekulativních operacích. Stále víc a víc rizikových. Rizika unesly jen banky, které byly největší. Tak se na glóbu vytvořila současná struktura spekulativního kapitálu ovládající svět. Tvoří jej doslova několik stovek a možná jen desítek „rodin“, které sami sobě začaly říkat nadnárodní korporace. Média tento terminus technikus převzala a používají jej. Jenže korporace, ať je jakákoliv, není veřejnou institucí, ale jde o soukromý subjekt, čili ji někdo vlastní. Z čehož zákonitě plyne, že globální korporace jsou vlastně „rodiny“ fyzických osob, tedy mafie a jejich vlastníci pak gangsteři. Globální gengstři. A současný systém je fakticky nejlépe zorganizovaným zločin v dějinách lidstva. Zločinem nadvlády nad světem.